hinnasto.

Vastasyntyneen kuvaus

S 200 €  -5  valitsemaanne korkearesoluutioista kuvaa digitiedostona

M 260 € – 7 valitsemaanne korkearesoluutioista kuvaa digitiedostona

L  320 € – 10 valitsemaanne korkearesoluutioista kuvaa digitiedostona

Lisäkuvat  25 eur / kpl

Kaikki koevedosgallerian kuvat 450 eur

Vastasyntyneen kuvaus toteutetaan yleensä perheen kotona tutussa ympäristössä. Vastasyntyneen kuvaukseen kannataa varata aikaa noin 2-3 tuntia. Vastasyntynyt kuvataan alle kahden viikon ikäisenä ja kuvaukseen onkin hyvä varata aika hyvissä ajoin jo raskausaikana. Tarkempi kuvauspäivä sovitaan vauvan synnyttyä.

Kuvaus toteutetaan vauvan ehdoilla. Osa vauvoista nukkuu koko kuvauksen ajan, osa on hereillä koko kuvauksen ajan. Asennot ja poseeraukset valitaan sen mukaan, missä vauva viihtyy.  Vastasyntyneen kuvaukseen kuvaukseen kannattaakin ottaa mukaan paljon kärsivällisyyttä, avointa mieltä ja huumoria.

 

 

 

Vauva-, lapsi-, ja perhekuvaus

S 160 €  – 5 valitsemaanne korkearesoluutioista kuvaa digitiedostona

M 220 € – 7 valitsemaanne korkearesoluutioista kuvaa digitiedostona

L  270 € – 10 valitsemaanne korkearesoluutioista kuvaa digitiedostona

Lisäkuvat  25 eur / kpl

Kaikki koevedosgallerian kuvat 380 eur

Jokainen lapsi on erilainen ja kuvaukset etenevät lapsen ehdoilla sen mukaan, miten lapsi haluaa ja jaksaa olla kuvattavana. Osa lapsista on heti valmiita poseeraamaan ja kokevat kuvattavana olemisen luontevana, kun taas osa kaipaa hieman aikaa totutella vieraan ihmisen seurassa olemiseen sekä kameraan. Ensisijaisen tärkeää on luoda lapselle kuvaustapahtumasta mukava kokemus, jolloin myös kuvissa näkyy iloinen ja rentoutunut lapsi. Joskus rakkaan lelun tuominen kuvaukseen auttaa taittamaan jännitystä.

 

Odotuskuvaus

S 180 € – 5 valitsemaanne korkearesoluutioista kuvaa digitiedostona

M  200 € – 7 valitsemaanne korkearesoluutioista kuvaa digitiedostona

Lisäkuvat  25 eur / kpl

Kaikki koevedosgallerian kuvat 270 eur

Kuvauksiin varataan aikaa noin tunnin verran. Kuvaukset toteutetaan yksin ja/tai puolison kanssa. Mikäli kuviin halutaan lapsia mukaan, sovelletaan perhekuvaushinnastoa.

 

 

 

Kuvauspakettien hinnat sisältävät valokuvauksen, pääsyn sähköiseen koevedosgalleriaan sekä valitun paketin mukaisen kappalemäärän koevedoksista valittuja kuvia viimeisteltynä. Viimeistellyt kuvat toimitetaan joko värillisenä mustavalkoisena versiona asiakkaan toiveen mukaan ja kahdessa eri koossa, web-koossa ja täydellä resoluutiolla. Kuvat toimitetaan digitaalisessa muodossa.

Kuvaus tapahtuu asiakkaan kotona tai miljöössä, studion vuokraus neuvoteltavissa.

Kuvauspaketin hintaan sisältyvät matkakulut pääkaunpunkiseudun sisällä. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella tapahtuviin kuvauksiin lisätään Verohallinnon määrittämä kilometrikorvaus.

Mikäli haluaisit kuvauksen, johon minulla ei ole vielä määritettyä hinnastoa, ota rohkeasti yhteyttä niin räätälöidään yhdessä sopiva paketti.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %.